Olemme Suomen johtava geosynteettisten tuotteiden asiantuntija ja maahantuoja. Tarjoamme geosynteettejä maanrakennukseen sekä talon- ja ympäristörakentamiseen. Mitä tahansa rakennatkin, Kaitokselta saat projektiisi materiaalit ja osaavan palvelun. Kaitoksen tuotteet näkyvät Suomessa kaikkialla. Rakennamme koko Suomen infrastruktuuria auto- ja rautateillä, rakennuksilla ja kaivoksilla sekä viheralueilla – yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tuotteemme suojaavat ympäristöä myös kaatopaikoilla, huoltoasemilla ja pohjavesialueilla.

Osaamisemme on käytössäsi

Suunnittelemme tarpeidesi mukaisen ratkaisun yhdessä alan johtavien materiaalivalmistajien kanssa. Suunnittelu- ja toteutusratkaisumme tähtäävät laadukkaaseen ja kustannustehokkaaseen lopputulokseen. Rakennusvaiheessa asiantuntija- ja asennuspalvelumme takaavat luotettavan ja tehokkaan toteutuksen.

Varmat ja ajallaan tapahtuvat toimitukset pitävät urakkasi hallinnassa. Pidämme toimitusvarmuutta kunnia-asianamme.

Tinkimätöntä palvelua

Teemme työmme aina asiakkaan ehdoilla ja laadusta tinkimättä. Asiakkaanamme saat meiltä ammattitaitoista teknistä tukea liittyen kaikkiin toimittamiimme materiaaleihin. Tinkimätön asenteemme näkyy onnistumisina; pyrimme aina ylittämään asiakkaidemme odotukset.

Pitävä perusta asiakaspalveluun

Vuonna 1989 toimintansa aloittaneella Kaitoksella on vuosikymmenten aikana kertynyt ainutlaatuinen geosynteettiosaaminen. Osaamisen ympärille muodostui alan kattavin palvelukokonaisuus vuonna 2016, kun Kaitos ja asennus- ja urakointipalveluja tarjoava Taretek yhdistivät toimintansa. Kaitos Oy ja Taretek Oy kuuluvat molemmat Geosynt Oy:n hallinnoimaan konserniin.

http://www.taretek.fi

Alan parhaat tuotekumppanit

Tuotekumppaneinamme ovat alan tunnetuimmat kansainväliset yritykset kuten:

  • maailman suurin bentoniittimattojen valmistaja Cetco
  • tiivistyskalvojen tuottaja GSE
  • lujitteiden valmistaja Hüsker
  • suodatinkankaiden kehittäjät DuPont ja Low & Bonar, jonka tuotteita ovat myös Enkadrain-salaojamatot, Armater-luiskakennostot sekä Enkamat-eroosiosuojamatot.

Edustamiamme Geosynteettien tuottajia


Jäsenyydet